Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen


Afhaalpunt Kapellen

Verfland Kapellen

 Verfland is een familiale onafhankelijke groot- en kleinhandel in verf en behang en presenteert u op deze website haar zorgvuldig samengesteld aanbod.  Bekende merken in verf en behang, maar ook verdeler van het merk Mefapaints, belgisch-nederlandse topkwaliteit. (zie www.mefapaints.com). Verfland, specialist in verf en behang voor zowel de particulier als de professional.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Afhaalpunt Retie

Bato 

Als jonge en snelgroeiende leverancier van bouwmaterialen maakt BATO het verschil met een persoonlijke aanpak. De mensen van bato denken maximaal mee met de klanten, aannemers en zelfbouwers. Zowel aannemers als zelfbouwers kunnen rekenen op technisch advies voor de juiste materiaalkeuze. Met een snelle leverservice en een handige shop & go wilt BATO zijn klanten zo vlot mogelijk van dienst zijn.


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommenAfhaalpunt Wuustwezel

Mertens Schilderwerken

Sinds 1959 werken wij  met een team vaklieden. Wij verzorgen uw binnen- en buitenschilderwerken, behangen, bekleden vloer en kaleien gevels.Met gans ons team staan wij voor u paraat om uw project met de nodige fijne afwerking, klantvriendelijkheid, kwaliteit en flexibiliteit aan te nemen en in goede banen te leiden.

Tot op de dag van vandaag volgen Paul & Kris alle werken mee op. Met oog voor detail en perfectionisme gaan wij voor een zo vlot mogelijke samenwerking.