Destructief onderzoek   

Wij maken het zelf open indien nodig! 

Destructief onderzoek

Er kan al veel, maar nog niet alles! 

Bij Delex hebben we door de jaren ervaring ondervonden dat niet elke lek te vinden is zonder destructief werk. 

Je mag nog over de beste en de meest gesofisticeerde apparaten beschikken, soms lukt het gewoonweg niet. Dit kan komen door de soort vloeropbouw, grootte van de lek, niet toegankelijke leidingnetwerk,... 
 

 

Destructief onderzoek

Iedereen moet mee zijn, anders lukt het niet! 

Ondertussen heeft Delex al een netwerk aan verzekeringsexperts, verzekeringsmaatschappijen, gebouwbeheerders,... die met ons samenwerken.

Hierdoor is er een vertrouwensband ontstaan waardoor indien wij aandringen / vragen naar een destructief onderzoek, we hiervoor ook de toelating krijgen. Deze samenwerking heeft al een heel aantal vastzittende dossiers die jaren aanslepen tot een goed einde gebracht.  

Wij zijn bovendien geen fan van uitstellen van executie, soms is de korte pijn het beste om er snel vanaf te zijn. 

 

Destructief onderzoek

Openmaken van zogenaamde 'hot spots' 

Na het onderzoek maken we een theorie, deze theorie is vaak enkel te bevestigen door een x-aantal zones vrij te maken ter controle.

Bij Delex beschikken we uit eigen teams die uitgerust zijn om deze werken uit te voeren in combinatie met lekzoekapparatuur. Hierdoor wordt het beste van de twee gecombineerd.

uiteraard worden deze werken niet uit eigen initiatief uitgevoerd, hiervoor is er steeds overleg met de eigenaar of aangestelde expert zodat alles duidelijk vooraf is gecommuniceerd. Bovendien benadrukken we dat dergelijke werken niet standaard worden aangeboden tijdens een lekonderzoek.

 

Delen

 


Nood aan een destructief onderzoek?