Delex bouwdroging, dit kunnen we voor je betekenen

Drogen gevel- dak- en vloerisolatie, drogen valse plafond

Waterschade drogen

Bouwdroging

Heb je waterschade na een overstroming, gesprongen leiding of door bluswater? Delex zorgt voor bouwdroging op maat. Wij installeren een drooginstallatie in jouw woning of gebouw zodat de gevolgschade tot het minimum beperkt blijft.  

Muurisolatie drogen

Muurisolatie drogen

Is de gevelisolatie of spouwmuur nat geworden? Heb je een lek in je dak gehad waardoor de gevel niet snel opdroogt? Wij hebben een gespecialiseerde methode om de isolatie of spouw weer te drogen. Door middel van één of meerdere speciaal ontwikkelde apparatuur blazen wij met behulp van een hogedrukblower droge lucht in de spouw. Doordat de luchtvochtigheid van de de gedroogde lucht zo laag is, zal het vocht gaan verdampen in de droge lucht en zal de isolatie drogen of spouwmuur.

Vloerisolatie drogen

Vloerisolatie drogen

Is de isolatie van je vloer of ondervloer nat geworden door een lek of wateroverlast? Dan ben je bij Delex Bouwdroging aan het juiste adres. Wij drogen je vloerisolatie met een gespecialiseerde techniek. Delex zal afhankelijk van de situatie met een bepaalde methode (droge) lucht inblazen of uitzuigen. Door middel van vochtmetingen kunnen wij bepalen wanneer je vloer droog is. Met deze methode realiseren we zonder veel schade en/of overlast een aanzienlijke kostenbesparing. Onze deskundige medewerkers voeren ook vochtmetingen uit. Zo bespaar je veel tijd, geld en ongemak en hoeft je planning niet uit te lopen.


Drogen onder houten vloeren

Drogen onder houten vloeren

Delex beschikt over het juiste materiaal om ruimtes onder houten vloeren te drogen. Dit gebeurt door lucht met de juiste %RH te injecteren waardoor het vocht snel wordt opgenomen door de droge lucht. Vervolgens wordt deze ook weer afgevoerd. Indien je hier geen aandacht aan geeft bestaat de kans op het ontwikkelen van houtzwammen, schimmels en muffe geuren. Om nog maar te zwijgen van het verlies van de sterkte / rotten van het hout.

Dakisolatie drogen

Dakisolatie drogen

Nadat er water onder de dakbedekking is gekomen is het haast onmogelijk om deze natuurlijk te laten drogen. Meestal ontdek je dit pas nadat er een lekkage is ontstaan aan doorvoeren in de betonlaag (denk hier aan lichtpunten of uitzetvoegen). Water onder de dakbedekking is meestal afkomstig van een lek in de dakbedekking maar kan ook afkomstig zijn van water onder de isolatieplaten tijdens de opbouw van het dak met regenweer. 

Zwevend/ gyproc plafond drogen

Zwevend/ gyproc plafond drogen

Nadat er water boven een vals-plafond is gekomen is het haast onmogelijk om deze natuurlijk te laten drogen. Meestal ontdek je dit pas nadat er een lekkage is ontstaan aan doorvoeren van spotje of wanneer er blazen ontstaan. Vaak is er gebruik gemaakt van isolatie zoals glaswol boven dergelijke plafonds. Indien er geen aandacht wordt gegeven om dit optimaal te laten drogen is dit een bron van muffe geuren, schimmels en ergere gevolgen. 

24/7 staan we klaar voor waterschade te drogen

24/7 staan we klaar voor waterschade te drogen

Door onze grote voorraad kunnen we steeds de gepaste toestellen leveren. Hierdoor is geen klus te groot voor Delex, bovendien zorgen wij met onze stockvoorraad dat wij aan alle noden van onze klanten kunnen voldoen tijdens rampen met grote omvang! 

24/7 bereikbaar! Klik hier 

Bij nood volg onze Eerste hulp bij waterschade! 

Kelder leegpompen

Kelders leegpompen

Is je kelder onder water gelopen door een overstroming, wateroverlast of bluswater? Heb je nood aan een snelle pompservice zodat de kelder leeg gemaakt kan worden? Delex beschikt over een uitgebreid gamma aan pompen. Van kleine 220V pompen tot pompen op benzinemotoren. Delex Bouwdroging komt je kelder leegpompen en plaatst vervolgens de gepaste drooginstallatie om de ruimte weer snel droog te krijgen en de gevolgen van de wateroverlast te herleiden tot het minimum. 

Kelder leegpompen

Drogen van auto's

Je zou denken dat waterschade alleen maar voorkomt in vastgoed, niets in minder waar. We zijn in de mogelijkheid waterschade in wagens snel te drogen om ervoor te zorgen dat er geen muffe geuren en ongemakken ontstaan.