Delex bouwdroging, dit kunnen we voor je betekenen

Drogen gevel- dak- en vloerisolatie, drogen valse plafond

Waterlek opsporen

Bouwdroging

Heb je waterschade na een overstroming, gesprongen leiding of door bluswater? Delex zorgt voor bouwdroging op maat. Wij installeren een drooginstallatie in jouw woning of gebouw zodat de gevolgschade tot het minimum beperkt blijft.  

Waterlek opsporen

Gevelisolatie of dakisolatie drogen

Is de gevel- of dakisolatie nat geworden? Heb je een lek in je dak? Wij hebben een gespecialiseerde methode om de isolatie weer te drogen. Door middel van één of meerdere adsorptiedrogers blazen wij met behulp van een hogedrukblower droge lucht in de spouw of onder het dak. Doordat de luchtvochtigheid van de adsorptiedroger zo laag is, zal het vocht gaan verdampen in de droge lucht en zal de isolatie drogen.

Waterlek opsporen

Vloerisolatie drogen

Is de isolatie van je vloer of ondervloer nat geworden door een lek of wateroverlast? Dan ben je bij Delex Bouwdroging aan het juiste adres. Wij drogen je vloerisolatie met een gespecialiseerde techniek. Delex zal afhankelijk van de situatie met een bepaalde methode (droge) lucht inblazen of uitzuigen. Door middel van vochtmetingen kunnen wij bepalen wanneer je vloer droog is. Met deze methode realiseren we zonder veel schade en/of overlast een aanzienlijke kostenbesparing. Onze deskundige medewerkers voeren ook vochtmetingen uit. Zo bespaar je veel tijd, geld en ongemak en hoeft je planning niet uit te lopen.

Lees hier meer.

Waterlek opsporen

Drogen boven valse plafonds of onder zwevende vloeren

Delex beschikt over het juiste materiaal om ruimtes onder zwevende vloeren of boven een vals plafond te drogen. Dit gebeurt door lucht met de juiste %RH te injecteren waardoor het vocht snel wordt opgenomen door de droge lucht. Vervolgens wordt deze ook weer afgevoerd.

Waterlek opsporen

24/7 staan we klaar voor waterschade te drogen

Door onze grote voorraad kunnen we steeds de gepaste toestellen leveren. Hierdoor is geen klus te groot voor Delex, bovendien zorgen wij met onze stockvoorraad dat wij aan alle noden van onze klanten kunnen voldoen tijdens rampen met grote omvang! 

24/7 bereikbaar! Klik hier 

Bij nood volg onze Eerste hulp bij waterschade! 

Waterlek opsporen

Kelders leegpompen

Is je kelder onder water gelopen door een overstroming, wateroverlast of bluswater? Heb je nood aan een snelle pompservice zodat de kelder leeg gemaakt kan worden? Delex beschikt over een uitgebreid gamma aan pompen. Van kleine 220V pompen tot pompen op benzinemotoren. Delex Bouwdroging komt je kelder leegpompen en plaatst vervolgens de gepaste drooginstallatie om de ruimte weer snel droog te krijgen en de gevolgen van de wateroverlast te herleiden tot het minimum.