Hoge waterfactuur of waterverbruik? 

 Onverklaarbaar hoog waterverbruik in je woning of appartementengebouw?

Hoog waterverbruik & waterfactuur

Hoge waterfactuur en waterverbruik in appartementsgebouwen.

Vaak bevatten appartementen of verengingen van mede-eigenaars (VME) maar één watermeter. Vervolgens wordt de waterfactuur verdeeld door het aantal aanwezige appartementen. Maar wat als die waterfactuur de hoogte in gaat terwijl uzelf als bewoner niet extreem meer water hebt verbruikt? 

Dit zijn situaties waarmee bewoners dagelijks mee te maken krijgen, bij Delex zijn wij dan ook uitgerust met de nodige knowhow, technieken en apparatuur om het waterverbruik ik kaart te brengen. 

Door het uitvoeren van een waterverbruik audit verdien je deze kost snel terug eenmaal de verliezen zijn hersteld! 

Hoog waterverbruik & waterfactuur

Hoge waterfactuur en waterverbruik in woningen. 

Ook in een eengezinswoning of appartement kan je een hoogwaterverbruik ondervinden. Met onze kennis en technieken brengen we de oorzaak in kaart waardoor u op korte termijn veel geld kunt besparen. 

 

Hoog waterverbruik & waterfactuur

Hoge waterfactuur en waterverbruik in scholen, hotels, vakantieparken,... 

Gebouwen met meerdere sanitaire ruimtes zijn vaak onderhevig aan waterverlies zonder de beheerders dit door hebben. Hierdoor kan men verrast worden na het ontvangen van de waterfactuur. 

Door het uitvoeren van een waterverbruik audit brengen we alle verliezen in kaart waardoor u zeker bent dat er geen water (en geld) wegstroomt uit u organisatie.  

 

Hoog waterverbruik & waterfactuur

Waterverbruik audit door Delex. 

Delex is gespecialiseerd om waterverliezen in kleine of grote gebouwen in klaart te brengen, na dit onderzoek wordt er een fotoverslag gemaakt met de vaststellingen en de mogelijke te nemen stappen om de oorzaken te herstellen. Deze audit verdient zich bovendien terug eenmaal de verliezen zijn hersteld! Uit ervaring weten we dat er meningsverschillen kunnen ontstaan tussen bewoners van gebouwen, door onze tussenkomst is er een provisionele en onpartijdige vaststelling.

 

Ook graag een waterverbruik audit in je woning of gebouw?