Stofafzuiging huren of kopen?

Lees hier meer over de verschillende methodes van stofafzuiging  

Waterlek opsporen

Stofmuren huren

Bij Delex kan je terecht voor stofbescherming tegen bouwstof van a tot z. Zo hebben wij buiten stofafzuigingsinstallaties ook andere technieken om bouwstofverplaatsing tijdens je project tot het minimum te beperken.

Zo kan je bij Delex Zipwall stofmuren huren. Deze makkelijk te installeren stofmuren kunnen geplaatst worden door één persoon. Door de slimme opbouw van dit systeem staat er in geen tijd een muur die het stof tegenhoudt zodat de overige ruimtes niet vervuild worden. 

Het systeem bestaat uit verschillende lichtgewicht aluminium telescoopstangen met een geïntegreerde drukveer, die tussen vloer en plafond worden gespannen. Aluminium-schuimrubberen dwarsprofielen langs het plafond, de muren en de vloer zorgen voor een volledige afdichting. In geen tijd ontstaat er een luchtdichte sluis die de ruimte volledig afsluit van ruimtes die niets met de werken te maken hebben. 

Tip: nadat je de luchtdichte sluis hebt opgezet, kan je deze vacuüm zuigen met onze ventilatoren. Met luchtslangen wordt het stof afgezogen naar buiten of in stofzakken. Hierdoor ontstaat er een lichtonderdruk en ben je zeker van een stofvrije omgeving in de rest van je gebouw. 

Waterlek opsporen

Stofafzuiging huren of kopen

Bij Delex kan je een uitgebreid gamma aan stofafzuiging huren of kopen. Met deze door Delex samengestelde apparaturen kan je tijdens werkzaamheden een opstelling maken zodat de verspreiding van bouwstof tot een minimum wordt beperkt. Deze krachtige ventilatoren worden samen met transportslangen of stofzakken geleverd. Deze stofafzuigsets worden opgesteld in en rond ruimtes die onderhevig zijn aan bouwstof. Vervolgens wordt het stof afgezogen tot buiten of tot in een stofzak. Deze stofzakken kan je na de werkzaamheden opvouwen en weggooien met het vuilnis. Door deze stofbescherming blijft er na de werken nog weinig opkuis te doen. Want echte vakmannen leveren toch proper werk af, niet?

Stofafzuiging kopen?

Onze opstelling werkt tot je tevredenheid? Je kan onze stofafzuiging ook kopen. Contacteer ons voor je offerte!