Lekken opsporen

Stap-voor-stap beschrijving hoe Delex te werk gaat bij vochtbestrijding

Heeft u een vochtprobleem en weet u niet goed hoe beginnen? Vochtproblemen hebben vaak verschillende oorzaken. Bij Delex zijn wij in het bezit van de juiste knowhow om al u vochtproblemen in kaart te brengen en vervolgens op te lossen d.m.v. verschillende technieken. Lekken opsporen stap-voor-stap toegelicht:

 

1ste stap

Wanneer u contact opneemt met Delex vragen wij u eerst om u situatie te omschrijven. Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt om bij u thuis een expertise u te voeren. Hiervan ontvangt u een uitgebreid verslag met foto’s waarin alle mogelijke gebreken duidelijk staan in omschreven.


2de stap

Wanneer er verschillende oorzaken zijn vastgesteld die grondig dienen te worden gecontroleerd en geanalyseerd. Wordt een duidelijke vrijblijvende offerte gemaakt om de nodige onderzoeken uit te voeren. Dit kan gaan van hoge resolutie camera onderzoek in u afvoerbuizen tot het controleren van eventuele ontbrekende waterkeringen.

Mogelijk zijn er hier oorzaken die gedekt kunnen worden door u verzekering.

 

3de stap

Vervolgens worden alle vaststellingen duidelijk beschreven in een nieuw verslag met foto’s. Indien van toepassingen worden bij alle vaststellingen een oplossing aangeboden met een duidelijk vrijblijvende prijsofferte.