Delex helpt bij een bevalling!

Delex bvba

Ook waterschade? Neem snel contact op 24/7 met ons en wij doen de rest! 

Lekdetectie

Te snel vertrokken...

De bewoners van een gerenoveerde woning waren in blije verwachting van hun eerste kindje. De vader des huizes begon zijn avond rustig met een scheerbeurt. Na het openen van de badkamerkraan kreeg de man de melding dat het moment is aangebroken en ze snel moesten vertrekken naar het ziekenhuis!  

19:00H Delex krijgt een oproep.

Ondertussen was de gepensioneerde buurvrouw niets vermoedend begonnen aan haar avondeten. Tijdens het koken merkte de vrouw een lekkage op uit haar dampkap, keukenkasten en uit de verlichting. 

De vrouw nam de juiste stap om de gevolgschade tot het minimum te beperkten en belde haar loodgieter. Deze vakman kon de oorzaak niet vinden en stelde voor een lekzoekbedrijf te contacteren via de verzekering. 

Vervolgens kreeg Delex de aanvraag om zo snel als mogelijk te komen uitzoeken wat hier het probleem was...

.

Lekdetectie
Lekdetectie

Delex snel ter plaatse, maar geen lek te vinden...

Na een uitgebreid onderzoek was er geen spoor van een lekkage te vinden. We besloten dan maar te gaan zoeken bij de buren maar die waren niet thuis....'die verwachten een kind" vertelde de vrouw.

Al snel was er een vermoeden! Door de badkamerraam via een plat dak hoorde we waterstromen.

Delex heeft vervolgens 6 ziekenhuizen uit de buurt afgebeld om onze gepensioneerde klant te helpen en de buren geïnformeerd wat het probleem was. Hierdoor is er veel schade vermeden. Bij aankomst van de kersverse vader hebben wij deze man geassisteerd om de juiste stappen te kunnen ondernemen bij zijn verzekering. Door deze actie is de schade tot het minimum beperkt gebleven.

De moeder en kind stelde het bovendien goed! 

Heb je vragen over waterschade? Bekijk onze EHBW.


Delen