Een bouwdroger huren of kopen 

Aangepaste bouwdrogers huren of kopen, dat kan bij Delex!

In Benelux hebben we niet de ideale omstandigheden om een gebouw te drogen. De ideale bouwdroging is via ventilatie door middel van buitenlucht. Met echter een relatieve luchtvochtigheid van 80% wordt een gebouw niet gedroogd. Een gebouw dag en nacht laten openstaan is ook niet aan te raden omwille van de toenemende inbraken. Delex biedt dan ook een mooie oplossing. Een bouwdroger huren op zondag is zelfs mogelijk bij Delex. Geen zorgen en snel resultaat met onze bouwdrogers!

 

Kwalitatieve bouwdroging

In het gamma van Bouwdroging Delex vindt u vele kwalitatieve oplossingen om het drogen van uw bouw efficiënter te laten verlopen. Bespaar op kosten en tijd door te kiezen voor materialen die het grootste rendement leveren. Bouwdroging Delex maakt enkel gebruik van de condensatie methode omdat we hiermee op een goedkopere manier onze klanten kunnen helpen om snel hun gebouw te drogen.

 

Bouwdroger huren of kopen aangepast aan elke situatie

Heeft u een appartementencomplex, een nieuwbouw villa, een industrieel pand of een sporthal, telkens zullen we met de betere oplossing komen om uw gebouw zo snel mogelijk te drogen tegen de beste prijs. Neem zeker altijd even contact op om uw project te bespreken. Bij Delex kan u de meest efficiënte combinatie huren voor uw situatie.