Tijdelijke verwarming huren?

Privéproject, aannemersproject of een evenement verwarmen? 

verwarming huren

Vraag een plaatsbezoek aan

Niemand zit te wachten op vertragingen door het weer in de bouw.

Bouwen tijdens de koude wintermaanden zorgt steeds voor de nodige stress, door de lage temperaturen kunnen bepaalde werken niet starten of kan het zeer lang duren voor uitgevoerde werken zijn uitgedroogd. Deze verloren tijd zorgt steeds voor frustraties doordat zowel je eigen planning als de planning van je onderaannemers uitloopt. Wat je ook doet, de oplevering komt nabij en dit kan vaak veel geld kosten.

Bij Delex staan we klaar om je te adviseren wat de mogelijke stappen zijn om het klimaat tijdens de bouwwerken optimaal te houden waardoor jezelf hier geen omkijken naar hebt. Indien nodig komen wij ter plaatsen om het gehele plaatje te bekijken om zo een volledig overzicht te krijgen wat de wensen en de noden zijn van onze klant. 

Eenmaal een volledig overzicht gaan we voor je aan de slag. We maken een stappenplan op gevolgd door een offerte op maat
Zo kunnen we voor onze klanten het volgende voorzien:

 • Mobiele verwarming op mazout

 • Elektrische verwarming

 • Mobiele nood- en vloerverwarming

 • Bouwdrogers 

 • Automatische waterafvoer voor de bouwdrogers

 • Luchttranssportslangen

 • Brandstoftanks

 • Dataloggers voor de vochtigheid op afstand op te volgen

 • Ventilatoren om zo alle hoeken en kantjes te bereiken

 • Stroomvoorziening zoals 380v kabels, 220v kabels, verdeeldozen,...

 • Opvolging van het project

 • Leveren en opstellen door onze eigen techniekers

Praktijk voorbeelden

Bekijk ons aanbod

Verwarming huren

Mobiele verwarming huren op mazout.

Wanneer er te weinig stroom beschikbaar is of wanneer het al een groter project is, is het onmogelijk om elektrisch te verwarmen. Daarom hebben wij een heel verhuuraanbod van mobiele verwarming op mazout.

Bij Delex verhuren bij enkel indirecte verwarmingen, dit zijn verwarmingen die enkel zuivere warme lucht binnen blazen en de uitlaatgassen worden rechtstreeks naar buiten afgevoerd. Zo voorkom je dat er schadelijke gassen in je project terecht komen. 

    

Elektrische verwarming huren

Elektrische verwarming huren.

Sommige ruimtes zijn eenvoudig elektrisch te verwarmen. Dit is een schone manier van verwarmen. Het nadeel is vaak dat er niet voldoende stroom aanwezig is om deze verwarmingen te voeden, hierdoor wordt dit minder toegepast bij grotere projecten. 

In de woningbouw worden er wel vaak elektrische verwarmingen gebruikt.

Elektrische verwarming huren

Mobiele nood- en vloerverwarming huren.

Eenmaal de vloerverwarming is geplaatst kan deze worden opgestart, dit helpt om de chape sneller te laten drogen en om de nieuwe - of gerenoveerde woning reeds op te warmen.

Het opstarten van vloerverwarming is niet zomaar een snelle handeling, dit moet volgens de juiste protocol. Bij Delex hebben we elektrische mobiele ketels die je snel en eenvoudig tijdelijk kunt aansluiten om deze klus reeds te klaren zonder dat de cv-ketel of gasleiding is aangesloten. 

Toebehoren huren voor je verwarming

Toebehoren huren : slangen, brandstoftanks,...

Mobiele verwarmingen worden vaak buiten geplaatst, hierdoor moeten er luchttranssportslangen worden voorzien om de warme lucht van buiten naar binnen te krijgen. Bij Delex verhuren wij alle toebehoren om elk verwarmingsproject te laten slagen. 

 • Luchttranssport slangen

 • Thermostaten 

 • Brandstoftanks

 • ... 

 

Plaatsbezoek van Delex

Plaats bezoek

Wij zijn voorstander om elk project afzonderlijk van elkaar te bekijken.
Daarom staan wij klaar om bij grotere projecten eerst te komen controleren en overlopen wat de wensen en noden zijn. Indien gewenst komen wij ter plaatsen om een werfvergadering bij te wonen.

 

Verwarming huren voor je evenement

Evenementen verwarmen 

natuurlijk staan we ook klaar voor een feestje, onze apparatuur kan ook steeds worden ingezet om evenementen te verwarmen zoals feesthallen en feesttenten.


Praktijk voorbeelden

Bekijk ons aanbod

Delen

Meer informatie nodig of een plaatsbezoek aanvragen?
Neem contact op en we staan je graag ter woord!