Beperk de gevolgschade van een lekkage

Onze diensten worden soms terugbetaald door je verzekering

Waterlek opsporen

Eengezinswoning

Volg eerst de  EHBW van Delex.

Door onze 24/7 service zijn wij altijd beschikbaar om nog grotere schade te voorkomen. Wij verlossen je van wateroverlast door pompen, waterzuigers, bouwdrogers en droogtechnieken op maat. Zo beperk je de gevolgschade van een lekkage en daarom worden onze diensten meestal terugbetaald door je verzekering.

Waterlek opsporen

Appartementsgebouw

Volg eerst de  EHBW van Delex.

Als eigenaar of huurder van een appartement is de kans groot dat je niet de enige bent met een gevolgschade van een lekkage. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat je bovenbuur een waterlek heeft in zijn badkamer waardoor jij schade krijgt aan je plafond. Het is dus noodzakelijk om bij iedere vertoning van vocht of waterschade onmiddellijk in actie te schieten. Hierdoor kan je de gevolgschade van een waterlek tot een minimum beperken.

Delex droogt grotere gebouwen met meer appartementen tegelijkertijd. Hierdoor wordt de droogtijd van het individuele appartement verkleind. Denk hierbij aan het drogen van leidingkanalen of gemeenschappelijke ruimtes.

Door onze 24/7 service zijn wij altijd bereikbaar om snel te kunnen handelen en je de informatie te geven die je nodig hebt. Zo beperk je de gevolgschade van lekkages en daarom worden onze diensten meestal terugbetaald door je verzekering.

Waterlek opsporen

Bedrijfspand/winkel

Ook bij waterschade in een productiehal, magazijn, machineruimte, winkel of garage bent u bij Delex aan het juiste adres. Gevolgschade van lekkages in bedrijfsruimtes leidt immers tot vervelende situaties.

Denk hier aan:

  • Hoge kosten door het stilleggen van productie

  • Hoge kosten door het tijdelijk sluiten van je zaak

  • Hoge vochtigheid in elektriciteitsruimtes (elektrocutie gevaar!)

  • Aantasten van gestockeerde wagens, oldtimers, corrosie gevoelige voertuigen

Je kan rekenen op Delex. Wij bieden de nodige bouwdrogers en apparaten om ook gebouwen, zelfs met grote volumes, te drogen, droog te houden en daarna te ventileren. Door Delex in te schakelen beperk je de gevolgschade van lekkages en daarom worden onze diensten meestal terugbetaald door je verzekering.

Waterlek opsporen

Industrie/ scheepvaart

Zijn er problemen ontstaan in de laadruimten of stuurhut van je schip? Ben je een schepenhersteller en zijn er zone's die je maar niet droog krijgt na wateroverlast? Bij Delex ontwikkelen we eigen droogtechnieken om je project te kunnen drogen.

Komt een proces in gevaar door een te hoge luchtvochtigheid? Of zijn er elektriciteitskasten die te maken hebben gehad met bluswater of andere wateroverlast? Ook voor de industrie beschikken we over de juiste inzetbare droogtechnieken.