Regio Brugge / Gent / Sint-niklaas / Hasselt / Antwerpen

Bouwpatholoog - Lekzoeker loodgieterij - Dakonderzoeken

Functieomschrijving

Je start met een opleiding lekdetectie. Je volgt een ervaren lekzoeker die je de knepen van het vak laat zien. Na deze perioden zal je met een bestelwagen op pad worden gestuurd om zelfstandig waterlekken te gaan opsporen bij klanten thuis. Dit doe je d.m.v. gebruikt te maken van moderne technieken zoals: endoscoopcamera’s, thermografie camera’s, traceergas technieken, vochtmetingen, ….

Na het opsporen van de lekkage zal je een uitgebreid rapport opmaken waarin je beschrijft wat de oorzaak is van de lekkage.

Vanaf je goed bent ingewerkt in ons bedrijf krijg je de kans de dienst lekdetectie verder uit te bouwen in je regio. Je wordt gestuurd vanuit het hoofdkantoor in Kalmthout vanwaar je steeds de nodige ondersteuning krijgt. 


Profiel

Een lekzoeker is een gedreven persoon die:

- Zoekt naar oplossingen.
- Je bent gebeten om oorzaken van problemen te vinden.
- Opgeven staat niet in je woordenboek.
- Je bent stressbestendig.
- Goed kunnen omgaan met klanten is uiteraard vanzelfsprekend.

Je bent handig met het gebruik van computers, na iedere opdracht dient er namelijk een rapport te worden gemaakt. Dit kan natuurlijk ook worden aangeleerd tijdens je opleidingsperiode. Kennis van bouw / loodgieterij / daken zijn een meerwaarde. Desondanks zijn er bij ons al verschillende techniekers afkomstig van een andere technische richting perfect omgeschoold tot een volwaardige lekzoeker. 


Aanbod

Je krijgt de kans een carrière op te bouwen in een jong en groeiend bedrijf. Je geniet van een aantrekkelijk salaris, deze zal mee groeien met je kwaliteiten en ervaring. Standaard in je loonpakket: groepsverzekering, hospitalisatie verzekering, maaltijdcheques, mogelijkheid tot fietsleasing,...
Later kan je ontplooien tot een steunpilaar in ons bedrijf. Je job zal elke dag een uitdaging zijn, elke dag staat voor nieuwe verrassingen. Er zijn veel voordelen aangezien je van thuis uit kunt werken met flexibele uren, je opdrachten komen binnen via ons IT-systeem en na je opdracht maak je ook je rapport van thuis uit vooraleer je deze upload op ons portaal. Je hoeft dus niet wekelijks naar het hoofdkantoor te Kalmthout te komen. 


Stuur je CV naar vacature@delexbouwdroging.com 


Bekijk hier enkele realisaties van ons team


Delen

Interesse om bij Delex te komen werken? stuur snel je cv naar ons en wij nemen contact met je op! Dit kan ook naar vacature@delexbouwdroging.com.