Waterschade

Gezinnen

Waterlek opsporen

Eengezinswoning

Volg eerst de EHBW van Delex.

Neem nu contact op met Delex. Wij kunnen aan de hand van een telefoongesprek al informatie geven over welke stappen u dient te volgen. Ook komen wij via een dergelijk gesprek al een meer te weten over het soort apparatuur dat u nodig heeft om het probleem op te lossen.

Door de 7/7 24/24 service die wij bieden zijn wij ten alle tijde beschikbaar om nog grotere schade te voorkomen. Wij staan ter beschikking om u te verlossen van de wateroverlast door pompen, waterzuigers, bouwdrogers en droogtechnieken op maat. Door Delex in te huren beperkt u de gevolgschade. Daarom worden onze diensten meestal terugbetaald door de verzekering.

Waterlek opsporen

Appartementsgebouw

Volg eerst de EHBW van Delex.

Als eigenaar of huurder van een appartement is de kans groot dat u niet de enige bent met dit probleem. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat uw bovenbuur een waterlek heeft in zijn badkamer waardoor u schade krijgt aan uw plafond. Het is dus noodzakelijk om bij iedere vertoning van vocht of waterschade zo snel mogelijk actie te ondernemen. Hierdoor kan u de gevolgschade tot een minimum beperken.

Delex is in staat om grotere gebouwen met meer appartementen tegelijkertijd te drogen. Hierdoor wordt de droogtijd van een appartement verkleind. Denk hierbij aan het drogen van leidingkanalen of gemeenschappelijke ruimtes.

Door de 7/7 24/24 service die wij bieden, zijn wij ten alle tijde bereikbaar om snel te kunnen handelen en u de informatie te geven die u nodig heeft.

 

 

I

Bedrijfspand/ winkel

volg eerst de EHBW van Delex.

Ook bij waterschade in een productiehal, magazijn, machineruimte, winkel of garage bent u bij Delex aan het juiste adres. Waterschade in sommige bedrijfsruimtes kan leiden tot vervelende situaties.

Denk hier aan:

  • Hoge kosten door het stilleggen van productie
  • Hoge kosten door het tijdelijk sluiten van je zaak
  • Hoge vochtigheid in elektriciteitsruimtes (elektrocutie gevaar!)
  • Aantasten van opgeslagen goederen
  • Aantasten van gestockeerde wagens, oldtimers, corrosie gevoelige voertuigen

Daarom kan je rekenen op Delex. Wij kunnen u de nodige bouwdrogers en apparaten aanbieden om gebouwen met grote volumes te drogen, droog te houden en te ventileren.